Sveikuolių kokteilis

Ar žinote, kad žuvų taukus galima gerti ne tik grynus? Žuvų taukais galima sumaniai pagardinti įvairius patiekalus. Dėl šio produkto, kuriame gausu omega 3, salotos ar užkandėlės tampa dar skanesnės ir vertingesnės. Norite išbandyti kažką naujo? Štai Virtuvės mitų griovėjų sukurtas sveikuoliško kokteilio receptas 3 asmenims. Sudedamosios...

Beatos brusketa, pagardinta žuvų taukais

Beatosvirtuve.lt Gal kiek ir netradicinis, bet puikus būdas, kaip paįvairinti savo mitybą! Reikės: itališkos duonos nedidelio indelio tepamo grietinėlės sūrio 2 šaukštų citrinų skonio žuvų taukų (aš naudojau  „Möller’s“ ) riekės moliūgo cukinijos vynuogių šlakelio citrinų sulčių šlakelio alyvuogių aliejaus druskos Duoną supjaustome riekėmis ir...

Lašiša su braškėmis

Šiuo metu Norvegijoje gyvenanti Aušra yra aistringa žuvies patiekalų ruošėja. Išduosime, jog viena iš Aušros svajonių – išleisti žuvies receptų knygą. Šiuo metu vaikelį auginanti jauna mama džiaugiasi, kad užsiimti patiekalų gamyba turi kur kas daugiau laiko, nei dirbdama universitete. Su mumis Aušra dalinasi braškėmis kvepiančiu žuvies...

Lašiša lavaše su džiovintais pomidorais

Kolega Saulius, kuris jau daug metų yra vegetaras, – tikras žuvies patiekalų gaminimo virtuozas. Nors pats kuklinasi ir sako „eik tu, ką jau čia aš…“, bet vos pradėjęs dalintis patirtimi – gerokai nustebina ir kalba nesustodamas. Štai vienas iš jo mėgstamų receptų. Žuvies paruošimas. Šviežią lašišą išskrosti, perpjauti palei kaul...

Lašiša vynuogių lapuose

Šiuo receptu pasidalino Jurijus iš Vilniaus. Universitete filosofiją dėstantis ir gaminti mėgstantis vaikinas sako, kad taip paruošti žuvį išmoko iš savo tėvų. Iš ko išmoko tėvai jau ir patys neprisimena, tačiau taip paruošta žuvis neabejotinai yra tapusi vienu pačių mėgstamiausių patiekalų šeimoje. Beje, tikslių kiekių Jurijus nenurodo, sako,...