Lašiša su braškėmis

8563191180_ac61cc688d_z

Šiuo metu Norvegijoje gyvenanti Aušra yra aistringa žuvies patiekalų ruošėja. Išduosime, jog viena iš Aušros svajonių – išleisti žuvies receptų knygą. Šiuo metu vaikelį auginanti jauna mama džiaugiasi, kad užsiimti patiekalų gamyba turi kur kas daugiau laiko, nei dirbdama universitete. Su mumis Aušra dalinasi braškėmis kvepiančiu žuvies receptu. Pasak Aušros, viskas labai paprasta.

Ant folijos guldyti lašišos kepsnelį, uždėti truputį sviesto, pabarstyti pipirais ir druska. Tada žuvį apdėlioti per pusę perpjautomis šviežiomis braškėmis. Jei šviežių nėra – tinka ir šaldytos. Kepti gerai įkaitintoje orkaitėje 8 minutes.

Valgyti pasigardžiuojant!

Apie autorių

Palikite atsiliepimą

*

captcha *